Takojšen odkup poškodovanih, karamboliranih vozil. Odkup totalk in vozil v okvari.

   
     Pokličite nas, 051 / 324 - 553
Tap To Call

Prodaja poškodovange vozila ali vozila v okvari

Pokličite nas na 051 / 324 – 553. Sporočite nam vrsto okvare ali kako hudo je poškodovano vaše vozilo. Po ogledu vozila vam nudimo takojšen odkup in brezplačen odvoz. Dokumente uredimo takoj na najbližji upravni enoti ali tehničnih pregledih.

Read More 

Registrske tablice

Registrske tablice vozila se s prodajo / odjavo vozila uničijo. Ob nakupu novega / rabljnega vozila boste dobili nove tablice. Nove registrske tablice je možno prevzeti na tehničnih pregledih. Kot zanimivost naj navedemo, da lahko sami izbirate krajevno oznako (KR, KP, LJ, GO, MB, NM, …) na tablici. Vseeno pa prej preverite ali je registrska […]

Read More 

Odjava vozila

Vozili se odjavi na najbližji upravni enoti v času uradnih ur ali tehničnih pregledih. Za odjavo potrebujete: prometno vozila, tablice, kupoprodajno pogodbo, osebni dokument. Pri odjavi morata biti prisotna tako kupec kot prodajalec. Po odjavi vozila bo na vaš TRR nakazan sorazmerni del cestnine.

Read More 

Prekinitev zavarovanja

Prekinitev zavarovanja lahko izvedete v poslovalnicah vaše zavarovalnice ali na določenih tehničnih pregledih (priporočamo, da predhodno preverite to možnost). Vaše vozilo mora biti odjavljeno, s seboj imejte: potrdilo o odjavi vozila, zavarovalno polico in osebni dokument. Prekinitev zavarovanja je brezplačna, na vaš TRR bo nakazan sorazmerni delež zavarovanja.

Read More